Un dels valors primordials del nostre negoci és el respecte a l’entorn, fent que els nostres projectes siguin compatibles amb el medi ambient consumint el mínim de recursos necessaris.

 

Per això ens basem en els principis de la xerojardineria, un enfocament del disseny d’espais exteriors adaptat al nostre clima i paisatge, caracteritzat per un baix consum d’aigua i un baix manteniment.

 

Amb aquesta tècnica construïm jardins originals que assoleixen la seva plenitud paisatgística en harmonia amb les condicions naturals de l’entorn.

Amb més de 12 anys realitzant exitosos projectes, des de Noujardí posem al seu abast diversos serveis:

 

1. JARDINERIA, PAISATGISME I EXTERIORISME per a projectes singulars

Oferim solucions integrals per a jardins, terrasses i decoració d’espais. Acompanyem al client des de la seva idea inicial fins a l’últim detall ornamental, adaptant-nos al pressupost i a les expectatives particulars.

Els nostres serveis comprenen tot el cicle del projecte:

  • El disseny funcional, formal i tècnic de l’espai.
  • L’execució de l’obra projectada.

El nostre objectiu és composar un jardí idoni, fent-lo realitat amb les màximes garanties tècniques i professionals.

Per tal de garantir la no competència amb els nostres clients professionals (empreses de jardineria, constructors, dissenyadors, etc.) als qui cuidem especialment perquè són els majors i millors prescriptors de la nostra empresa, només oferirem el nostre servei de disseny de jardins per a aquells projectes de gran singularitat i excessiu volum, que no puguin assumir cap dels nostres clients.

 

2. ASSESSORAMENT a professionals i particulars

Acompanyant al client, seleccionem els elements naturals més adients segons el projecte.

Després l’assessorem en l’elecció dels productes necessaris, en els càlculs volumètrics dels elements que ho requereixen i en el rendiment dels materials a fer servir per a dissenyar el jardí ideal que té en ment.

 

3. Solucions a mida per a PROJECTES EN FUSTA

Fem possible aquells projectes que requereixen un producte de fusta a mida. Des de l’elecció de la fusta fins a l’acabat final, equilibrant sempre la relació qualitat-preu per a obtenir els resultats més satisfactoris.

Ens adaptem a les necessitats del client, assessorant, dissenyant i proveïnt tot tipus d’estructures de fusta: jardineres, tancaments i pèrgoles, tendals i porxos, armaris i trasters, cabanes i casetes de jardí.

Oferim els productes en tres possibilitats segons la demanda del client:

  • Subministrament del material necessari segons llarg estàndar.
  • Entrega del material acabat, o mecanitzat i preparat per al seu muntatge en kit.
  • Ajuda en el muntatge per a aquells clients que ho requereixin.

4. Construcció de ROCALLES I ESCOLLERES

Mitjançant l’accessori grapa del camió col·loquem pedres exemplars per a la construcció de murs de contenció o per a la creació d’elements decoratius de gran singularitat.

 

5. TRANSPORT del material

Posem a disposició del client un complert servei de transport adaptat a les condicions més exigents, amb vehicles pensats per a adaptar-se a les necessitats de pes, volum i capacitat de grua.

Camions amb bolquet per a àrids a granel, plataformes per a big-bags o palets, amb grues auto-càrrega per a donar als vehicles plena autonomia.