Un espai únic amb 12.000 m2 d’exposició

Plànol de situació de Noujardí

Situats a la vora de la carretera de València, C-12, us oferim una amplia exposició d’àrids, pedres, lloses, rocalls, substrats, fusta per a exterior, gespa artificial i altres materials diversos.

Horari d’atenció al client: dilluns, dimarts i dimecres,  de 15:30 a 18 hores.

Us atendrem i assessorarem en l’elecció dels materials que necessiteu pels vostres projectes professionals o personals.

Visiteu-nos!

Noujardí Espais neix fruit de l’evolució de la nostra feina com a creadors i dissenyadors d’espais exteriors, així com també d’assessors en jardineria, activitats que venim exercint amb èxit des de l’any 2005.

Des de l’inici de la nostra activitat fa 18 anys apliquem criteris innovadors per a oferir solucions úniques als nostres clients. Per dur-ho a terme ens ajudem de productes i materials novedosos, que dotin els nostres projectes de bellesa estètica i d’un segell distintiu de qualitat.

Un dels valors primordials del nostre negoci és el respecte a l’entorn, fent que els nostres projectes siguin compatibles amb el medi ambient, consumint el mínim de recursos necessaris.

Per això ens basem en els principis de la xerojardineria, un enfocament del disseny d’espais exteriors adaptat al nostre clima i paisatge, caracteritzat per un baix consum d’aigua i un baix manteniment.

Amb aquesta tècnica construïm jardins originals, que assoleixen la seva plenitud paisatgística en harmonia amb les condicions naturals de l’entorn.

Som persones creatives, inquietes i emprenedores, que ens complementem en formació, habilitats i experiència.

Per tots aquests motius, hem fet un pas més enllà, amb l’ampliació i promoció de Noujardí Espais com a empresa de distribució de materials innovadors de jardineria, convertint-nos en el principal referent a la nostra zona d’influència.

El Josep i la Laura, equip humà de Noujardí